Program of the Investor Relations Conference

Sofitel Frankfurt Opera, Opernplatz 16, 60313 Frankfurt am Main

January 28, 2019 – Pre-Events

IPREO by IHS Markit Praxisseminar „The New Normal: Passive, Active, Activist!”

Get-Together at the invitation of Berenberg

Berenberg

January 29, 2019 – In the morning

6.00 | IR Fun Run
5K over the Frankfurt Anlagenring

9.00 | Welcome
Welcome of the guests by Michael Diegelmann (cometis AG) and Patrick Kiss (IR Club)

9.10 | 30 min.
» CFO Panel: IR: Strategisches Instrument vs reine Kostenstelle

Dr. Michael Schneider (CFO Norma Group)
Jens Holstein (CFO MorphoSys AG)
Moderation Silke Krüger (Berenberg)

sponsored by:

Berenberg

9.45 | 30 min.

Room 1

» Wie wirksame Kommunikation gelingt und wie Sie diese optimal einsetzen

to the presentation

Andreas Wenzelburger (FOKUSWECHSEL®)

sponsored by:

Oddo-Seydler

9.45 | 30 min.

Room 2

» Wer, wann, wie – Herausforderungen für Emittenten beim Führen von Insiderverzeichnissen.

to the presentation

Bastian Heidecker (EQS Group AG)

sponsored by:

EQS Group

10.15 | Break
Coffee and Networking

10.30 | 75 min.

Power Hour Room 1

» Fake News

to the presentation

Maximilian Franz (cometis AG)

» Die neue Indexwelt – die ersten Monate

to the presentation

Silke Schlünsen (Oddo Seydler Bank)

» Service your investors – in every situation UK

to the presentation

Iris Lubitch (SmartTeam)

» HV-Präsenz: Wie motiviere ich meine Streubesitz-Aktionäre? Ein Erfahrungsbericht

to the presentation

Thessa Roderig (hilfreich IR)

» 11 Rules of Roadshows

Majda Allalou (Berenberg)

sponsored by:

Oddo-Seydler

11.50 | 30 min.

Room 1

» Zwischenfazit nach einem Jahr MiFID II

to the presentation

Andreas Strobl (Berenberg Wealth & Asset Management)

Frank Rothauge (AHP Capital)

Jörg Hoffmann (Wacker Chemie)

Moderation Michael Diegelmann (cometis AG)

sponsored by:

EQS Group

11.50 | 30 min.

Room 2

» Die neue Normalität: Anforderungen und Umgang mit Aktivisten

Friederike Helfer (Cevian Capital)
Till Hufnagel (Petrus Advisers)
Angelika Horstmeier (IHS Markit)
Moderation Andreas Posavac (IHS Markit)

sponsored by:

IHS Markit

12.30 | 60 min.

Lunch

12.30 | 20 min.

Lunch & Learn I

» Compliance & IR

to the presentation

Dr. Eva Reuter (Dr. Reuter Investor Relations)

sponsored by:

Oddo-Seydler

13.00 | 20 min.

Lunch & Learn II

» Strategieberichterstattung

to the presentation

Prof. Dr. Henning Zülch (HHL Leipzig Graduate School of Management)

sponsored by:

IHS Markit

January 29, 2019 – Afternoon

13.30 | 30 min.
Room 1
» Institutional Investor Magazine Awards

to the presentation

Amani Korayeim (Institutional Investor Magazine)

Will Rowlands-Rees (Institutional Investor Magazine)

sponsored by:

Computershare

14.00 | 30 min.

Room 1

» Änderungen ARUG & KODEX – Auswirkungen auf die IR-Arbeit der Emittenten

to the presentation

Ralf Pickert (Computershare Deutschland)

Marc-Oliver Kurth (Taylor Wessing)

sponsored by:

Taylor Wessing

14.00 | 30 min.

Room 2

» Be prepared: Non-financial Reporting – Benchmark der ersten Berichtssaison

to the presentation

Dominik Stricker (cometis AG)

sponsored by:

viaprinto

14.35 | 30 min.

Room 1

» Volkswirtschaftlicher Ausblick 2019

to the presentation

Holger Schmieding (Berenberg)

sponsored by:

Berenberg

14.35 | 30 min.

Room 2

» Intermedialität im Corporate Reporting

to the presentation

Prof. Gisela Grosse (Institutsleitung CCI)

Alena Voelzkow (Wissenschaftliche Mitarbeiterin CCI)

sponsored by:

Silvester

15.05 | Break
Coffee and Networking

15.30 | 30 min.

Room 1

» Activism & Governance Panel

Dafne Sanac (Head of IR)

Michael Iltschev (Berenberg)

Lars Lüßmann (Taylor Wessing)

Moderation Majda Allalou (Berenberg)

sponsored by:

Berenberg

15.30 | 30 min.

Room 2

» Disruption im Research

to the presentation

Marcus Silbe (Frankfurt Main Research)

sponsored by:

Taylor Wessing

16.00 | 30 min.

Room 1

» Best Practice IRO Panel

to the presentation

Andreas Troesch (NORMA Group SE)

Felix Zander (Nordex SE)

Martin Praum (PATRIZIA Immobilien AG)

Rene Hoffmann (Vonovia SE)

Moderation Patrick Kiss (IR Club)

sponsored by:

EQS Group

16.30 | 30 min.
Room 1
» IR-Vergütungsstudie 2019

to the presentation

Andreas Jaeger (Heidrick & Struggles)

Claudia Schneider (Heidrick & Struggles)

sponsored by:

Computershare

from 17.00
Farewell by Michael Diegelmann (cometis AG) and Patrick Kiss (IR Club),
followed by: After Work Chill Out

Michael Diegelmann

Newsletter subscription

Contact

+49 611 205 855 0

(Mon. - Fri. 09.00 - 18.00)

Answer Mon. - Fri.

within 24 hours

Newsletter subscription

Including a free extract of our bestseller book

Michael Diegelmann
Henryk_Deter

Newsletter subscription

Contact

+49 611 205 855 0

(Mon. – Fri. 09.00 – 18.00)

Answer Mon. – Fri.

within 24 hours

Newsletter subscription

Including a free extract of our bestseller book